keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Suomi cup ja kuvapäivityksiä!


 


 


Heipparallaa täältä aurinkoisesta Rantsilasta :o)


Suomi cup käytiin viikonloppuna kisaamassa Iitissä eikä siitä jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa ... Cuppiin otettiin suoraan mukaan varasijalla olleet koirat ja määrä nousi 11.toista parittomaksi ja tietty meidän huonolla tuurilla se oli juuri Ramppa joka joutui juoksemaan yksin, eka kertaa ja sattuikin just tähän kisaan :/


 No pipariksihan se meni kuten etukäteen arvelinkin ... poitsu on niin kilpailuhenkinen että tarvisee ehdottomasti kirittäjän vierelleen ... Pasmat meni totaalisesti sekaisin kun lähtöön ei ilmestynyt kaveria ja vielä startatessa se katseli sivuilleen että missäs kumppani????


Noniin alku meni tietty senverran plörinäksi että vaikka petrasi lopussa niin sijoitus painui 8/11 pist. 202 eikä noilla pisteillä irronnut paikkaa finaaliin!:(


Noh, semmoista tälläkertaa, muuten reissu oli oikein mukava vaikka kisapäivän sää oli harmaa ja kylmä.


Majapaikkamme Kartanohotelli Radansuussa oli oikeinkin viihtyisä ja tässä muutama kuva pihamaalta perjantai-illalta jolloin sää vielä suosi:



 


 



 



 



 


Juoksuhommeleita jatkamme reilun parin viikonpäästä Kemissä ja sitä seuraavana viikonloppuna onkin jo erkkari hulinat Tammelassa! Varasimme jälleen majapaikan tutuksi käyneestä ympäristöstä :o)


 


Kelit on olleet mitä ihanimmat alkuviikosta ja päivät onkin vierähtäneet pihamaalla rapsutellessa ja poijaat ovat nauttineet auringosta leikkien ja köllien vielä hiukka harmaalla nurmella ... tässä kuvia:



Kamukuvat;


Remo ja Rambo



 



 


 


 



Koko tiimi


 


 



Robin


Palataan! :o)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti